Navigation

Geen producten in het winkelmandje

House of Fashion
House of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
Kleiwegstraat 16, Gouda, 2801 GM Netherlands ,

Adviesmiddag ‘Najaarskleuren 2017’

Sep 16, 2017 @ 1:00 pm  —  Sep 16, 2017 @ 5:00pm

Aanstaande zaterdag is mijn Kleiwegstraat collega van ‘Wellness Experience’ te gast in de winkel. Yvonne van Baaijen is beautyprofessional en trakteert je op een persoonlijke make-up sessie.

Met behulp van een gouden en zilveren doek wordt bepaald welk type ( koel of warm) je bent. Aansluitend word je van een mooie dag make-up voorzien. De make-up wordt afgestemd op jouw kleding en type.

Ben je een koel of warm type? Deze informatie is zeer relevant bij het samenstellen van jouw najaarsgarderobe. Het najaar brengt vaak warme kleuren. Welke najaarstinten kies je als je een ‘koel’ type bent?

Kom naar de winkel en ik beantwoord graag jouw fashion vragen!

Met modische groeten,
Olga BrasHouse of Fashion

Kleiwegstraat 16, Gouda, 2801 GM Netherlands 


Post a comment

Geef een reactie

Event Venue


 • Venue
  House of FashionHouse of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
 • About
  House of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
 • Location
  Kleiwegstraat 16, 2801 GM Gouda, Netherlands
 • Email
  webshop@houseoffashion.eu
 • Follow On

Event Details


Back to top