Navigation

Geen producten in het winkelmandje

Kleiwegstraat en Nieuwehaven Gouda
House of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
Kleiwegstraat, Gouda, Netherlands ,

Glamour Fashion Middag – Kleiwegstraat

Dec 9, 2017 @ 1:00 pm  —  Dec 9, 2017 @ 4:30pm

De Kleiwegstraat is het beauty- en modestraatje van Gouda! De ondernemers hebben de handen ineen geslagen en organiseren een feestelijk evenement voor jou en jouw vriendinnen, maar ook voor moeders en dochters. Kom jij ook? De eerste 50 ‘gaat’ aanmeldingen op Facebook krijgen die dag voorafgaand aan de modeshow een goodiebag cadeau. Vanaf 15.00 uur begint onze goodiebag route. Wees er snel bij, want op = op!

Dit is wat wij voor jou in petto hebben:

13.00 ontvangst bij Donna Petronella aan de Kleiwegstraat 6-8 met koffie, thee en iets lekkers.

13.30 – 14.00 uur KORTE KLEURANALYSES door Wellness Experience in de winkel van Donna Petronella. Yvonne van Baaijen is professioneel kleur- en stijladviseuse. Zij geeft die dag wat persoonlijke kleurtips om op terug te vallen tijdens het shoppen van een nieuwe outfit.

14.00 – 15.00 uur FEESTELIJKE MODESHOW met de leukste outfits voor de feestdagen van de winkels BIBLISS, HOUSE OF FASHION, DINKRA en DONNA PETRONELLA. De gehele dag kunt u de leukste feestitems bij de deelnemende winkel shoppen met een special feestkorting! Deze winkels zijn te herkennen aan de rode ballonnen.

15.00 uur GOODIEBAG ROUTE langs de deelnemende winkels. Vul jouw goodiebag met de bijzondere give aways en ontvang bij elke winkel een stukje van de prijsvraag. Los de prijsvraag op en maak kans op een tas vol verrassingen van de deelnemende winkels t.w.v. € 50,00. De goodiebag is op te halen bij Donna Petronella Kleiwegstraat 6-8.

15.30 uur FASHION TV bij Dinkra. De zussen van Dinkra hebben laatst hun debuut in LOS ANGELES gemaakt. Hier showden zij hun zelfgemaakte creaties tijden de LA fashion week. Die dag blikken ze terug op dit bijzondere avontuur en presenteren zij de show voor u op TV. Sluit gezellig aan!

16.00 uur afsluitende DEMO PARTY MAKE UP bij Wellness Experience!Kleiwegstraat en Nieuwehaven Gouda

Kleiwegstraat, Gouda, Netherlands 


Post a comment

Geef een reactie

Event Venue


 • Venue
  Kleiwegstraat en Nieuwehaven GoudaHouse of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
 • About
  House of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
 • Location
  Kleiwegstraat 11, 2801 GL Gouda, Netherlands
 • Email
  webshop@houseoffashion.eu
 • Follow On

Event Details


Back to top