Navigation

Geen producten in het winkelmandje

Kleiwegstraat en Nieuwehaven Gouda
House of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
Kleiwegstraat, Gouda, Netherlands ,

Ibiza Lounge Gouda 2017

Sep 23, 2017 @ 11:00 am  —  Sep 23, 2017 @ 5:00pm

Even het zomergevoel terugvinden? Kom dan zaterdag 23 september chillen en shoppen op de Ibiza markt in de Kleiwegstraat/Nieuwehaven.

De Ibiza-markt is geïnspireerd op de hippie-markten op het eiland Ibiza. Op de markt shop je handgemaakte en fairtrade producten zoals bijvoorbeeld fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty, food en drinks. Er zijn diverse terrasjes waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Wat is er verder te doen:

– Frontrow bij House of Fashion brengt DJ Marcel jou mee naar Ibiza met zijn loungy Ibiza tunes en uptempo dansmuziek!
– Bij Trendy Nails City kun je vanaf 15.00 uur gratis 1 nagel laten lakken met gel color lak. Of laat je adviseren over de laatste nageltrends
– Absolutely 2 Fabulous heeft speciaal voor jou de leukste fashion items van Ibiza Lounge gescoord. Normaal een kapsalon, maar tijdens Ibiza Lounge ook een kledingwinkel
– VS Sport heeft een speciale outlet kraam voor de winkel. Zorg je dat deze aanbiedingen niet mist!
– Bij Donna Petronella scoor je nog even de hipste slippers en kleding. Heb je een maatje meer, dan slaag je hier gegarandeerd.
– De etalage van Bibliss neemt je mee naar Ibiza en zij hebben een vestje in 50 kleuren als speciale aanbieding. Bij elke outfit past er dan wel een vestje.
– Nog op zoek naar kleurrijke haarbanden of leuke knooparmbandjes van stof, dan moet je bij Dinkra zijn.Kleiwegstraat en Nieuwehaven Gouda

Kleiwegstraat, Gouda, Netherlands 


Post a comment

Geef een reactie

Event Venue


  • Venue
    Kleiwegstraat en Nieuwehaven GoudaHouse of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
  • About
    House of Fashion, een eigentijdse boutique in het gezellige centrum van Gouda. Ontdek betaalbare merken en krijg persoonlijke aandacht en oprecht advies!
  • Email
    webshop@houseoffashion.eu
  • Follow On

Event Details


Back to top