About us

Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt! Misschien ben je in mijn winkel geweest, of nog niet en heb je wel het plan om dit te doen. In ieder geval kun je via de webshop shoppen en mijn winkelactiviteiten vanaf een afstandje volgen.

About Olga

Mijn passie voor mode begon al jong en ik maakte hier mijn beroep van. Na mijn afstuderen aan TMO Modemanagement begon ik een webshop en opende ik in 2014 mijn eerste winkel. Nu 5 jaar later is de winkel verhuisd naar een groter pand aan Kleiwegstraat 6-8 in Gouda.

De nieuwe winkel

Ik ben heel trots op het resultaat. Klanten benoemen de ruimte als lekker licht en overzichtelijk. Het assortiment is uitgebreid met leuke, Scandinavische merken. De rest is zoals je van ons gewend bent. Vrouwelijk, gedetailleerd, betaalbaar, stijlvol en een tikkeltje sportief.

Kleding is een lifestyle

Kleding zorgt voor bescherming, maar laat ook zien wie jij bent. Houd je van rustige en ingetogen kleuren of ben je juist van de printjes en kleurtjes? Kleding zegt vaak iets over jouw karakter. Je kunt jezelf er ook krachtiger mee maken, bijvoorbeeld in je werk, door voor bepaalde kleuren te kiezen. Kortom, een kledingkeuze is meer dan een kwestie van smaak. Het zegt iets over jou en hoe je in het leven staat. Het is een lifestyle.