De kleuren

De kleuren 

Rusty vibes

Bruintinten spelen de hoofdrol in dit nieuwe modeseizoen. Henna tonen spannen hierbij de kroon. Henna is een bruinrode, roestachtige kleur. Een gaaf voorbeeld hiervan is de jumpsuit van het merk ‘Sisters Point’ op de foto. Hoe dezelfde kleur is verwerkt in een stoere dierenprint vind je op de foto ernaast in de trui van het merk ‘Kaffe’.

In de winkel én de webshop vind je nog vele voorbeelden van deze nieuwe trendkleur. Opvallend zijn de statement items, zoals het colbert van Soaked in Luxury in een meer donkere tint https://houseoffashion.eu/product/blazer-shirley-bruin-soaked-in-luxury/. Kortom, bruin gaat dit seizoen in vele tinten. Denk daarbij aan cognac, toffee, karamel, mokka, henna, roest en chocoladebruin. Klik op de links en foto’s voor meer inspiratie en de betreffende producten!

50 tinten groen

Groen is hip! Net als bruin vindt je deze trendkleur dit modeseizoen in verschillende varianten. Van legergroen tot aan patrol. Het mag allemaal. En happy us, want de blauwgroene patrolkleur van de ‘Kaffe’ trui op de foto staat geweldig bij ieder kleurtype! En met de winterjas op de foto ernaast van ‘Soaked in Luxury’ kom je in stijl en heerlijk warm het najaar door!