De materialen

De materialen

See through

Doorschijnende stoffen zoals mesh en kant zijn ook helemaal hip. Een doorschijnende stof kun je heel creatief en stijlvol combineren. Denk bijvoorbeeld aan een mesh top onder deze oversized driekwart trui van Soaked in Luxury https://houseoffashion.eu/product/trui-tuesday-zwart-soaked-in-luxury/. Door het extra laagje van de mesh top is je outfit iets warmer en geef je de trui een leuke twist. Een voorbeeld van een mesh top? Klik op de link!

Faux fur

Faux fur jassen ken je waarschijnlijk al, maar nog niet in de nieuwste varianten. Het verschil zit hem in de print of kleur. Kort en sportief of juist lang en stijlvol, met een faux fur jas zit je altijd goed. Deze jas op de foto is hier een goed voorbeeld van. Het kleurenpallet maakt de jas net een beetje anders en opvallend. Hiermee steel jij de show! 

Corduroy

Deze gezellig ribstof, zoals op de foto van het merk ‘Para Mi’ is terug van weggeweest. Broeken, jassen, rokjes en jurkjes. Je kunt de stof in alles dragen. Het leuke is dat corduroy broeken ook in lichte kleuren gedragen kunnen worden. Een keer wat anders dan een donkere winterbroek, maar door de dikkere stof heeft de broek toch een winterse look. Combineer het met een leuke top of trui en je bent ready to go!