Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen!


1-4 werkdagen met PostNL, nadat het aankoopbedrag op onze rekening is ontvangen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad. De levertijd is langer als het artikel niet op voorraad is, maar dit zullen we vooraf met je overleggen. 2-4 werkdagen met PostNL voor leveringen naar België.

Gratis binnen Nederland bij een minimale besteding van € 75,- en anders € 3,95. Verzendkosten naar België zijn € 8,95. De verzendkosten worden automatisch doorberekend tijdens het bestelproces en staan op de factuur vermeld. Retourkosten komen voor rekening van de koper en retourneren in de winkel is gratis.

Ja, binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur binnen 7 dagen een email naar webshop@houseoffashion.eu met jouw ordernummer en het artikel dat je wilt ruilen. Wij doen ons uiterste best om binnen 2 werkdagen te reageren. Het is ook mogelijk om het artikel in de winkel om te ruilen en dan gelden dezelfde voorwaarden.

Ja, binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur binnen 7 dagen na ontvangst een email naar webshop@houseoffashion.eu met jouw ordernummer en welk(e) artikel(en) je wilt retourneren. Het artikel mag niet gedragen zijn, het artikel is niet beschadigd en de originele prijskaartjes en andere labels zijn, zoals in originele staat, bevestigd. Retourkosten komen voor rekening van de koper en het is gratis als het in de winkel wordt geretourneerd.

Online, in een beveiligde betaalomgeving via uw eigen bank met Ideal of Bancontact. Nederlandse klanten gebruiken vaak Ideal en Belgische klanten Bancontact.

Maximaal 14 dagen, nadat jouw bestelling door ons in goede orde retour is ontvangen.

Stuur dan een email naar webshop@houseoffashion.eu met jouw ordernummer, een duidelijke omschrijving van de klacht en een foto van de klacht. Wij doen ons uiterste best om binnen 2 werkdagen te reageren.

Via het contactformulier of per mail. Wij doen ons uiterste best om binnen 2 werkdagen te reageren. Je kunt ons ook telefonisch bereiken en per What’s app tijdens de winkelopeningstijden.